Aktuellt

I vår blogg delar vi med oss av vad som händer på enferno och inom e-handelsbranschen i stort.

Vill du veta mer om våra tjänster?
Ramo Hedin
Försäljning
073 040 00 09

Digital handel inom B2B – en undersökning av enferno

B2B-undersökning enferno 2016

Utvecklingen inom B2B-segmentet har börjat ta fart och den digitala affären hamnar allt högre upp på agendan. Vi ville ta reda på hur svenska B2B-företag ser på betydelsen av e-handeln idag samt vilka utmaningar man står inför och genomförde under november 2016 en undersökning där vi intervjuade beslutsfattare inom olika branscher runtom i Sverige.

Läs inlägget

Digital transformation
– en ständig förändringsresa

I del 1 tittade vi på ett ramverk för de strategiska delarna av förändringsarbetet. I denna del kommer vi titta på en mer applicerbar metodik för projekt- eller programstyrning, som stöd för att ta sin strategiska insikt med sig till en genomförbar plan.

Läs inlägget

Digital transformation
– en ständig förändringsresa

Den digitala transformationen innebär en ständig förändringsresa för allt fler, speciellt inom e-handel. I vår digitala verklighet med en snabbt växande marknad och snabba förändringar i kundbeteende och preferenser är ett strukturerat förändringsarbete avgörande.

Läs inlägget

Möt vår kollega Fredrik Ryde

Fredrik Ryde enferno

Möt Fredrik Ryde som nyligen börjat arbeta som Project Success Manager på enferno. Fredrik kommer se till att våra kundprojekt möter definierade projektmål och skapar långsiktigt värde för kunderna.

Läs inlägget
Hoppa till verktygsfältet Logga ut