Aktuellt

I vår blogg delar vi med oss av vad som händer på enferno och inom e-handelsbranschen i stort.

Vill du veta mer om våra tjänster?
Ramo Hedin
Försäljning
073 040 00 09

E-handeln fortsätter att växa och göra skillnad

Idag presenterade PostNord sin årsrapport e-barometern för 2016 och e-handelstillväxten gjorde ingen besviken. Kedjorna satsar mer på sina digitala kanaler, kundupplevelsen blir bättre, konsumentmognaden ökar och livsmedelsförsäljningen på nätet har tagit fart. 2017 ser ut att bli ett minst lika spännande e-handelsår.

Läs inlägget

Möt vår kollega Ramo Hedin

Ramo Hedin enferno

Ramo Hedin arbetar på vår sälj- och marknadsavdelning med uppdrag att sprida kännedom om enferno och vår e-handelsplattform STORM.

Läs inlägget

Digital handel inom B2B – en undersökning av enferno

B2B-undersökning enferno 2016

Utvecklingen inom B2B-segmentet har börjat ta fart och den digitala affären hamnar allt högre upp på agendan. Vi ville ta reda på hur svenska B2B-företag ser på betydelsen av e-handeln idag samt vilka utmaningar man står inför och genomförde under november 2016 en undersökning där vi intervjuade beslutsfattare inom olika branscher runtom i Sverige.

Läs inlägget

Digital transformation
– en ständig förändringsresa

I del 1 tittade vi på ett ramverk för de strategiska delarna av förändringsarbetet. I denna del kommer vi titta på en mer applicerbar metodik för projekt- eller programstyrning, som stöd för att ta sin strategiska insikt med sig till en genomförbar plan.

Läs inlägget

Digital transformation
– en ständig förändringsresa

Den digitala transformationen innebär en ständig förändringsresa för allt fler, speciellt inom e-handel. I vår digitala verklighet med en snabbt växande marknad och snabba förändringar i kundbeteende och preferenser är ett strukturerat förändringsarbete avgörande.

Läs inlägget