Är ni vår nästa
STORM Solution Partner?

Tillsammans bygger vi digitala lösningar i framkant och skapar affärsnytta för framtidens e-handel.

Stärk ert e-handelserbjudande
– bli STORM Solution Partner

STORM är nästa generations e-handelsplattform som gör det möjligt att skapa och underhålla stora sortiment, applicera avancerad affärslogik och hantera stora transaktionsvolymer med en hög grad av automatisering.

STORM tillhandahålls som en SaaS-lösning med möjligheten att använda valfritt CMS/CXM som frontend, vilket ger er möjligheten att arbeta med de verktyg ni redan är bekväma med. SaaS-modellen skapar också goda förutsättningar för projekt med låg risk och långsiktig skalbarhet i form av kapacitet, tillgänglighet och prestanda.

Ett starkt partnernätverk av digitala byråer och IT-konsulter är en av grunderna i vår affärsmodell. Att vara samarbetspartner till enferno är ett dynamiskt uppdrag där vi kontinuerligt arbetar för att tillsammans skapa säljande och effektiva e-handelslösningar för våra gemensamma kunder.

Vi ser gärna partners som tar kundens digitala affär till nästa nivå. Vi söker Solution Partners som med stöd och service från oss vill ta ansvar för införsäljning, genomförande och förvaltning av e-handelsprojekt. Du som partner förväntas att aktivt verka för att hitta nya kunder, hålla dig uppdaterad om vårt erbjudande och marknadsföra vårt samarbete. Tack vare att STORM har mycket färdig funktionalitet och välutvecklade API:er för såväl frontendutveckling som integrationer, ger vi våra partners unika möjligheter att helt fokusera på affärsnytta och kundupplevelse.

Vill du veta mer om STORM och hur det är att vara partner till oss? Tveka inte att höra av dig redan idag!

Michael Hallberg, Försäljning & Partners

Anmäl ditt intresse
Michael Hallberg
Mobil: 070 547 56 97
STORM vänder sig till en bred kundbas eftersom plattformen har stöd för de funktioner som efterfrågas av e-handelsaktörer och dessutom är en SaaS-tjänst som enkelt skalar. En annan fördel med STORM är att plattformen kan användas tillsammans med valfritt CMS. Vi har erfarenhet av lösningar där vi använt Episerver och N2 och bägge fungerar mycket bra.
Då STORM tillhandahåller ett modernt API som ständigt utvecklas ger det goda möjligheter att ta fram en lösning anpassad för våra uppdragsgivares behov oberoende av vilket ramverk eller CMS man gillar att jobba i. Att ha enferno som partner breddar vårt erbjudande och gör att vi kan hjälpa våra uppdragsgivare att välja den lösning som bäst passar deras behov. Enferno-teamet har dessutom stor upparbetad kompetens inom e-handel vilket är värdefullt.