enferno

Avancerad e-handel sedan 2008

Vill du veta mer om våra tjänster?
Ramo Hedin
Försäljning
073 040 00 09

Framtidssäkra er e-handel

enferno har sedan 2008 erbjudit en avancerad plattform för digital handel. Tillsammans med våra Solution Partners skapar vi skalbara e-handelslösningar som våra kunder kan växa med under lång tid. Vi är experter på digitalisering av affärsprocesser och vill vara en drivande kraft i den digitala omställningen inom handeln. Vi jobbar idag med några av marknadens mest kända företag och vill hjälpa fler företag att bli lika framgångsrika!

STORM Commerce - Avancerad e-handel sedan 2008

Vi erbjuder

  1. STORM – en skalbar plattform för att digitalisera handel och processer inom alla led av värdekedjan – från renodlad e-handel och detaljhandel till tillverkarledet.
  2. Marknadsledande kompetens och lång erfarenhet av att skapa lösningar för framgångsrik e-handel inom både B2C & B2B.
  3. Långsiktiga samarbeten där stor vikt läggs vid att förstå våra kunders nuvarande och framtida behov, ihop med ledande digitala byråer och IT-konsultbolag.
  4. Professionalism genom att hålla våra löften och leva upp till våra kundåtaganden vid alla tillfällen.

Vår bakgrund

enfernos grundare har framgångsrikt byggt upp och tagit ansvar för storskalig e-handel i ett flertal olika bolag. Det mest kända bolaget, inWarehouse, såldes 2007 till norska Komplett efter att ha nått en miljardomsättning.

Mot denna bakgrund har vi lärt oss att nyckeln till att växa fort, utan att dra på sig onödiga kostnader, är att automatisera affärsprocesser så långt som möjligt. 2008 bestämde vi oss för att erbjuda marknaden en helt ny e-handelsplattform. En plattform som stödjer alla nödvändiga processer för framgångsrik e-handel. Resultatet blev den molnbaserade e-handelsplattformen STORM.

Vår plattform

STORM är en skalbar plattform för sömlösa e-handelslösningar. Vi erbjuder tillsammans med våra Solution Partners kundanpassade lösningar, redo att hantera stora affärsvolymer. Den unika plattformen optimeras för varje kund och levereras med en hög grad av rådgivning, utbildning, integration och tjänster.

STORM hjälper framtidens aktörer inom B2C & B2B att lösa komplexa behov och har stöd för att automatisera en mängd affärsprocesser för bättre prestanda, smartare arbetsflöden och ökad lönsamhet. STORM är byggd för omnikanal-handel och erbjuder en stabil grund för tillväxt och internationalisering för företag med höga krav på sin verksamhet.

STORM är fullmatad med funktionalitet och har öppna API:er för sammankoppling med valfritt CMS och kringliggande system. Det skapar förutsättningar för effektiva projekt där våra Solution Partners kan fokusera på att bygga lösningar med maximal affärsnytta och kundupplevelser i världsklass.

STORM är en molntjänst (SaaS) för långsiktig skalbarhet i form av kapacitet, tillgänglighet och prestanda.

Läs mer om vår plattform

Våra kunder

enferno har idag några av marknadens mest kända företag som kunder och vi vill hjälpa fler företag att bli lika framgångsrika!

Bland våra kunder finns allt från renodlade e-handlare till tillverkande multinationella bolag. Gemensamt för många av våra kunder är att de har kvalificerade funktionella krav, växande transaktionsvolymer och sortiment samt ambitioner att skala upp sin verksamhet.

Läs mer om våra kunder

Våra projekt

Vi på enferno vet hur man driver framgångsrika e-handelsprojekt och tar tillsammans med våra Solution Partners ansvar för allt från strategi och förstudier till implementation, förvaltning och drift. Om ni redan har en utvecklingspartner eller utvecklar själva så kan vi även hitta lösningar för detta.

Läs mer om våra partners

Intresserad av det senaste?

Fyll i dina kontaktuppgifter för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.