STORM Solution Partners

Vi samarbetar med några av Sveriges ledande digitala byråer och IT-konsultbolag för att skapa lönsamma, flexibla och skalbara e-handelslösningar för framtiden.

Vill du veta mer om våra tjänster?
Ramo Hedin
Försäljning
073 040 00 09

Digitalbyrå

Stockholm

IVEOs hemsida

IVEO

IVEO är en engagerad partner som hjälper sina kunder att nå sin fulla digitala potential. IVEO utvecklar, med ansvar och långsiktigt förhållningssätt, strategier och lösningar med kundens målgrupp och affärsmässighet i fokus. IVEO arbetar ibland som medleverantör tillsammans med andra byråer, ibland för hela IT-leveransen – ibland endast för tekniken.

IVEO är baserade i Stockholm och jobbar enligt ett flexibelt och agilt arbetssätt. Företaget är noga med att vara lyhörda för kundens behov och med många års erfarenhet på den digitala spelplanen hjälper IVEO till att utveckla och konkretisera idéer för framtidens företag.

IVEO om vårt samarbete

 

Digitalbyrå

Göteborg, Malmö, Stockholm, Uppsala, Västerås

Valtechs hemsida

Valtech

Valtech är en digital partner som med kreativitet, teknik och lättrörliga arbetssätt utvecklar strategier och lösningar med kundens målgrupp och affärsmässighet i fokus. Vilken digital lösning du än väljer för ditt företag vill Valtech alltid förbättra användarens vardag.

Valtech samlar olika specialister under ett och samma tak. Var och en bäst på sin sak. Företaget grundades i Frankrike 1993 och förutom i Stockholm har man också kontor i  Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. I Sverige finns just nu 268 medarbetare.

Valtech om vårt samarbete

 

IT-konsultbolag

Alingsås, Borås, Eskilstuna,
Göteborg, Helsingborg, Jönköping,
Karlskoga, Karlskrona, Linköping,
Malmö, Norrköping, Örebro,
Östersund, Skövde, Stockholm,
Västerås, Växjö
 

Sigmas hemsida

Sigma

Sigma IT Consulting består av 1200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar de verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner.

Sigma IT Consulting finns i sju länder och på 20 orter i Sverige. De är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknik-konsultföretag med 3100 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson.

 

Digitalbyrå

Göteborg, Malmö, Stockholm

NetRelations hemsida

NetRelations

NetRelations hjälper sina kunder att ta rätt position i den digitala förändringen. Med design som metod och kundupplevelsen i fokus utmanar de föråldrade strategier och formar nya digitala affärsmöjligheter. Dessa förverkligas med en teknisk leverans i världsklass.

Byrån grundades i Göteborg år 2000 och finns idag även i Stockholm och Malmö. På de tre kontoren finns sammanlagt över 90 passionerade medarbetare i form av strateger, UX-specialister, designers, systemutvecklare, gränssnittsutvecklare och projektledare.

 

Digital teknikbyrå

Stockholm

isotops hemsida

isotop

isotop är en digital teknikbyrå som bygger webbplatser, e-handelstjänster och mobila applikationer. Isotops filosofi är att teknik ska få ta ett större utrymme tidigare i alla digitala satsningar. Därför jobbar företaget med teknisk analys, teknisk strategi och att utveckla och optimera kunders digitala produkter.

Hos isotop interagerar och samarbetar producenter, arkitekter, utvecklare och kvalitetsansvariga i team och agilt för att vara beredda på förändringar och få fram fungerande produkter.

 

E-handelsbyrå

Stockholm, Göteborg

Grebbans hemsida

Grebban

Grebban är en byrå som gör e-handel, webblösningar, design/UX och branding. Bolagets idé är att kombinera affärsutveckling och spetskompetens inom e-handelsaffären i kombination med produktion av högsta kvalitet. Byrån är en långsiktig partner och arbetar löpande med förbättringar, försäljningsdrivande åtgärder och genom att vara ett kompetensstöd till sina kunder.

Grebban startades 2005 och har sedan dess hjälpt många av Sveriges ledande varumärken både inom B2C och B2B med kompetens, teknik & produktion. 

IT-konsultbolag

Stockholm

Claremonts hemsida

Claremont

Claremont är ett Management- och IT-konsultbolag som hjälper kunderna att förverkliga sin potential i den digitala verkligheten.

Claremont stöttar kunderna genom alla faser av sin förändringsresa – från digital strategi, analys och genomförande till förvaltning av lösningen i ett långsiktigt partnerskap. Claremont grundades 2008 och har idag drygt 180 anställda på sitt kontor i Stockholm.

Digitalbyrå

Göteborg

Wipcores hemsida

Wipcore

Wipcore har levererat kunskap och lösningar för e-handel i snart 20 år. De erbjuder allt från behovsanalys för e-handel och stöd för digital affärsstrategi, till projektledning och utveckling av e-handels- och omnikanals-lösningar för både B2C och B2B.

Företaget jobbar med flera olika tekniska plattformar och har byggt integrationer mot de allra flesta av marknadens affärssystem och andra försäljningsrelaterade verktyg och plattformar.

 

I en snabbrörlig och växande marknad är ett ekosystem av partners viktigt. Att bygga och förvalta ett dynamiskt nätverk av partners för att skapa värde till våra kunder är en av enfernos främsta prioriteringar.

enfernos partnernätverk består av:

  • Solutions Partners – digitala byråer och IT-konsulter som tillsammans med oss skapar lösningar för framtidens e-handel för våra gemensamma kunder.
  • Service Partners – ledande aktörer med kompetens och lösningar inom specifika områden.

För att leverera en komplett och flexibel e-handelslösning erbjuder vi integration mellan STORM och ett stort antal Service Partners, inom bl a följande områden:

  • Affärssystem & logistik
  • Betalningar & frakttjänster
  • Sök- & rekommendationstjänster
  • CMS (Content Management System)
  • E-postmarknadsföring
  • Marketing Automation

Service Partners

Ett urval av Service Partners och andra system som STORM har integrerats med i tidigare projekt.

Är ni en digitalbyrå eller ett IT-konsultbolag som vill stärka ert e-handelserbjudande?
Bli STORM Solution Partner