STORM e-handelsplattform

Den flexibla plattformen för storskalig digital handel som hjälper framtidens aktörer inom B2C & B2B att växa och nå framgång!

Vill du veta mer om våra tjänster?
Ramo Hedin
Försäljning
073 040 00 09

Smart digital handel
för B2C & B2B

Affärsmöjligheterna inom digital handel är betydande, men det finns utmaningar. För att överleva och utvecklas i den digitala eran måste företag vara agila och anpassa sig efter kundens ständigt förnyade krav och förväntningar.

Att hitta rätt i valet av e-handelsplattform och samarbetspartner är avgörande för ditt företags långsiktiga framgång digitalt. Läs om varför STORM är ett smart val för att lyckas!

 

 

 

storm_black_large_transparent

Effektiv digital handel i alla kanaler

STORM e-handelsplattform möjliggör digital handel fullt integrerad med dina befintliga system såsom t ex affärssystem, PIM, CRM, logistik- och betallösningar. Plattformen fungerar som ett Middleware som hanterar data och avancerad affärslogik från underliggande system, och som ger dig möjlighet att addera helt ny affärslogik.

STORM är byggd för att kunna ta kontroll och skapa maximal kundupplevelse oavsett kanal och tar hänsyn till dina framtida behov inom både B2C & B2B.

 1. Möjliggör omnikanal-strategi
 2. Passar både B2C- & B2B-kunder
 3. Ger flexibiliteten att koppla på valfritt CMS/CXM för bästa tänkbara kundupplevelse

Väx utan att kompromissa

STORM e-handelsplattform är en komplett lösning för storskalig e-handel och lämpar sig bra i en komplex värld. Flexibiliteten och skalbarheten ger ditt företag möjlighet att starta litet och sedan gott om utrymme att växa oavsett om du expanderar till flera länder, adderar flera varumärken eller utökar ditt sortiment.

 1. Stödjer obegränsad tillväxt och internationell expansion
 2. Kan enkelt hantera multipla varumärken, marknader, språk och valutor
 3. Möjliggör effektiv sortimentsbreddning och longtail-strategi
 4. Erbjuder en skalbar licensmodell baserad på nyttjandegrad
Många e-handlare väljer en plattform med mindre flexibilitet, men som ändå matchar basbehoven. Över tid får många mer komplexa behov än vad de först förutsåg och blir tvungna att byta plattform. Då kan STORM vara ett mer långsiktigt alternativ som tillåter hög grad av anpassning samtidigt som viss funktionalitet snabbt kan sättas upp med konfigurering.

Automatisera mera

STORM e-handelsplattform är en av marknadens mest avancerade e-handelsplattformar som hjälper till att effektivisera och automatisera relevanta affärsprocesser. Resultatet är bättre prestanda, smartare arbetsflöden och ökad lönsamhet. Plattformen har omfattande funktionalitet för att applicera affärsregler på produktkatalog, prissättning, orderhantering och inköp.

STORM kommer allra bäst till sin rätt i komplexa systemmiljöer, vid stora sortiment och höga affärsvolymer, där automatisering är ett krav för att kunna fortsätta växa.

 1. Automatiserar affärsprocesser för ökad kontroll, produktivitet och prestanda
 2. Minimerar manuellt arbete
 3. Bidrar till administrativa besparingar och ökad lönsamhet
Eftersom vi har en strategi att använda leverantörers lager som vårt förlängda lager måste vi integrera deras lagerlogik med vår tjänst. Vi har inte sett möjligheten till detta på någon annan plattform. Om man har en longtail-strategi så är STORM verkligen att rekommendera.

Hantera produktinformation som en strategisk tillgång

STORM e-handelsplattform har ett inbyggt PIM speciellt anpassat för e-handel. Förenkla och förbättra kundupplevelsen genom att administrera och berika produktinformationen i alla säljkanaler för ökad köplust.

 1. Effektiviserar & automatiserar manuell hantering
 2. Höjer och säkerställer kvaliteten på produktinformationen
 3. Hanterar utan problem stora och snabbt växande sortiment
 4. Uppdaterar snabbt i alla kanaler
 5. Optimerar kundupplevelsen genom att skapa enhetlighet

Snabb och flexibel implementation

STORM e-handelsplattform optimeras för varje kund och levereras med en hög grad av rådgivning, utbildning, integration och tjänster.

STORM har mängder med färdig funktionalitet så att du snabbt kan komma igång med ditt projekt. Ofta finns en färdig lösning för något som du kanske tror behöver byggas från grunden. Det här skapar trygghet för projektets genomförande.

 1. Implementeras snabbt med kort time-to-market
 2. Har ett stort antal färdiga moduler & funktionalitet
 3. Snabbar upp ditt projekt genom att ha många färdiga integrationer med externa system och tjänster
 4. Kan enkelt kompletteras med anpassade integrationer mot interna system & affärspartners
Det är tydligt att STORM kommer från en grupp som har lång erfarenhet inom e-handel och har skapat en lösning för ett tydligt problem på marknaden. STORM har standardiserat många av de processer som annars behöver tas fram och anpassas i andra plattformar. Till skillnad från andra är också fokus enbart på e-handel vilket gör produkten tydlig och ändamålsenlig.

Kostnadseffektiv och säker drift genom SaaS

STORM e-handelsplattform är en skalbar molntjänst (SaaS) med bevisad hög kapacitet, tillgänglighet och prestanda. Med vår dynamiska licensmodell får du en kostnadseffektiv driftslösning.

En framgångsrik e-handel bygger självklart på ett bra erbjudande, men minst lika viktigt för långsiktig lönsamhet är ett system som är säkert, stabilt och tillgängligt. Minsta nedtid eller störning påverkar din försäljning. Med STORM får du ett pålitligt system som ständigt vidareutvecklas för att även stödja din framtida verksamhet.

 1. Hög tillgänglighet som kunderna kan lita på (99.9% tillgänglighet senaste 6 månaderna)
 2. Komplett infrastruktur; drift, hårdvara, bandbredd och övervakning
 3. Kontinuerliga och automatiska uppgraderingar
 4. Dynamisk licensmodell baserad på nyttjandegrad
STORM har ett bra ramverk och är en väldigt bra plattform för att hålla i hela vår e-handel. Att tjänsten är frikopplad från affärssystemet tycker vi är mycket bra liksom att det är en molntjänst och att plattformen är mycket stabil.

Din teknik- och kunskapspartner för framgångsrik digital handel

Vi har lång erfarenhet och kunskap om branschen och bevakar kontinuerligt trender inom digital handel.

Vi vill att våra kunder ska kunna dra nytta av ständig teknisk utveckling och nya innovativa tjänster. Vi brinner för att våra kunder ska kunna erbjuda en förstklassig e-handelsupplevelse i alla digitala kanaler.

 1. Erfarna projektledare och en lösningsorienterad kultur
 2. Specialistkompetens inom digital handel och stor förståelse för affärskritiska behov och utmaningar inom både B2C & B2B
 3. Kontinuerlig produktutveckling och implementation av nya tjänster

Som kund hos oss får du en kompetent samarbetspartner som har både metoderna och systemexpertisen för att realisera storskalig digital handel inom B2C eller B2B.

enfernos medarbetare är väldigt duktiga och skarpsinniga, med en stor förståelse för affären och vad som faktiskt är av affärsnytta för oss. Det i kombination med deras ödmjukhet och anpassningsförmåga till våra erfarenheter och utmaningar gör att de är en perfekt leverantör för oss.

Vi växer med STORM

Se fler kunder

Redo för nästa steg mot
en lyckad e-handelssatsning?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!